Du-tec - Slide 1

DU-tec

Sähkö- ja televerkkojen, kiinteistöhuollon ja uusiutuvien
energiaratkaisujen luotettava tekijä!

Du-tec Oy on vuonna 2011 perustettu asiantuntijayritys, joka toimii sähkö- ja televerkkojen luotettavana tekijänä. Palvelemme yksityishenkilöitä ja taloyhtiöitä mm. kiinteistöhuollon alalla sekä aurinkopaneelien ja ilmalämpöpumppujen asennuksessa ja toimituksessa. Yrityksen perustajilla Bjarne Ulrikssonilla ja Ralf Dahlqvistilla on pitkä kokemus alan töistä. Töitä toteutetaan mm. TeliaSoneralle sekä Carunalle ja nyt myös yksityishenkilöille.

Kolmen tytäryhtiön voimin

Projekteja toteutamme kolmen tytäryhtiön voimin: NET toimii sähkö- ja televerkkojen sekä tievalaistuksen toimittajana ja erikoisosaamisemme liittyy saaristoon, FIX kiinteistöhuollon alalla palvelemassa sekä taloyhtiöitä että yksityishenkilöitä ja LUX jonka kautta toteutamme yksilöllisesti kohteisiin aurinkopaneeliratkaisut sekä ilmalämpöpumput.

dutec-fix

Kiinteistöhuolto ja muuta fiksausta

Palvelemme taloyhtiöitä ja yksityishenkilöitä kiinteistöhuollossa Turunmaan saaristossa sekä Varsinais-Suomessa.

dutec-net

Sähkö- ja televerkot sekä tievalaisuratkaisut

Toteutamme sähkö- ja televerkon suunnittelun, rakentamisen ja kunnossapidon, sähköverkoston saneeraukset, kuituverkot ja merikaapelit.

dutec-lux

 Aurinkopaneelit ja ilmalämpöpumput

Palvelemme yksityisiä ja yrityksiä mm. aurinkopaneeleihin ja ilmalämpöpumppuihin liittyvissä asioissa, sekä sähköasennuksissa.

Vieritä ylös