slide

Aurinkopaneelit ja ilmalämpöpumput

Du-tec LUX palvelee yksityisiä ja yrityksiä mm. aurinkopaneeleihin sekä ilmalämpöpumppuihin liittyvissä asioissa, sekä sähköasennuksissa. Toteutamme asiakkaan puolesta suunnittelun, neuvonnan, hankinnan, asennuksen, käyttöönoton ja huollot.

Aurinkopaneelit ovat helppo tapa tuottaa omaa ympäristöystävällistä sähköä

Aurinkopaneelien kustannukset ovat lähivuosina tulleet alas roimasti, ja niiden kannattavuus paraneekin koko ajan. Du-tec LUX valitsee laajasta toimittajajoukosta sinun kohteeseesi sopivat aurinkopaneelit, olipa kyseessä omakotitalo, kesämökki tai vaikka tehtaan katto. Aurinkopaneelit ovat helppo tapa tuottaa omaa ympäristöystävällistä sähköä ja alentaa juoksevia käyttökuluja. Takaisinmaksuaika tehdylle sijoitukselle vaihtelee paljon esim. riippuen sähkönhinnan kehityksestä, paneelien hyödyntämisasteesta ja paneelien sijoituksesta, mutta yleisesti sijoitus maksaa itsensä takaisin 5-20:ssa vuodessa.

Ilmalämpöpumppu lämmittää sekä viilentää asunnon

Ilmalämpöpumppu lämmittää sekä viilentää asunnon, toimiston, autotallin, varaston ja vapaa-ajan asunnot. Ilmalämpöpumppu säästää lämmityskustannuksissa ja myös viilentää edullisesti kesähelteillä. Milloin viimeksi olet huoltanut ilmalämpöpumppusi? Ilmalämpöpumpun säännöllinen huolto ylläpitää laitteen tuomaa energiasäästöä. Ilman huoltoa sen hyötysuhde huononee ja hyvä sijoitus muuttuu kannattamattomaksi. 

WP 20160825 17 15 33 Rich

Ota yhteyttä, kun tarvitset kokonaisvaltaista energiaratkaisua.

Tulemme arvioimaan tilanteen, suosittelemme oikeaa laitetta, asennamme ja huollamme – asiakkaanamme sinun ei tarvitse murehtia.

Scroll to Top