Du-tec - Slide 1

Kiinteistöhuolto ja fiksaustyöt

Du-tec FIX tarjoaa taloyhtiöille ja yksityishenkilöille kiinteistöhuollon palveluita ja muuta pientä fiksausta Turunmaan saaristossa ja muualla Varsinais-Suomessa. Toimipisteemme sijaitsee Paraisilla.

Kiinteistöhuollon avulla voidaan lisätä asukkaiden viihtyvyyttä kotiympäristössään sekä parantaa yleistä toimivuutta ja turvallisuutta. Säännölliset huoltotyöt säilyttävät kiinteistön arvon ja pidentävät sen käyttöikää.

WP 20160629 11 02 01 Pro

Kun kiinteistösi tarvitsee pientä tai isompaa fiksausta!

Du-tec FIX touteuttaa ammattitaidolla ja huolella kaikki kiinteistöhuollon peruspalvelut kuten pihatyöt, lumityöt ja hiekotukset, auraukset, huoltomiehen työt, sekä sähkötyöt. Käytettävissämme on mm. kaivureita ja Avant-monitoimikone. 

Kiinteistöhuollon peruspalvelut ammattitaidolla

Meiltä hoituu kiinteistöhuoltotehtävät sekä sopimusasiakkaille, että harvemmin kiinteistöhuoltoa tarvitseville yksityis- ja yritysasiakkaille.

Asiakas määrittää itse tarvittavat kiinteistöhuoltotehtävät ja me toteutamme nämä ammattimaisella tavalla. 

WP 20160621 11 52 29 Pro

Rakennus-koneiden vuokraus

Turun Kone-Rent Oy:n yhteistyön kautta saat meiltä vuokralle kaiken työmaalla tarvitsemasi nopeasti ja kustannustehokkaasti.
Nopean kuljetuspalvelun ansiosta voimme toimittaa rakennuskoneet haluamaasi paikkaan Nauvon alueella.

Ota yhteyttä niin kerromme lisää tai lue lisää Turun Kone-Rent Oy:n valikoimasta tästä.

Mitä asiakkaat sanovat?

Yhteistyömme alkoi keväällä 2015, kun isännöitsijätoimistomme tarvitsi uuden kiinteistöhuollon kumppanin. Du-tec FIXiltä saamme kaikki normaalit kiinteistönhuollon työt kuten huoltomiehen palvelut ja pihatyöt. Du-tec FIXin vahvuus on luotettavuus ja nopea reagointi: kun jotain on sovittu, se toteutetaan.
Merja Kaarto
Memera​
Scroll to Top