Du-tec - Slide 1

Kiinteistöhuolto ja fiksaustyöt

Du-tec FIX tarjoaa taloyhtiöille ja yksityishenkilöille kiinteistöhuollon palveluita ja muuta pientä fiksausta Turunmaan saaristossa ja muualla Varsinais-Suomessa. Toimipisteemme sijaitsee Paraisilla.

Kiinteistöhuollon avulla voidaan lisätä asukkaiden viihtyvyyttä kotiympäristössään sekä parantaa yleistä toimivuutta ja turvallisuutta. Säännölliset huoltotyöt säilyttävät kiinteistön arvon ja pidentävät sen käyttöikää.

WP 20160629 11 02 01 Pro

Kun kiinteistösi tarvitsee pientä tai isompaa fiksausta!

Du-tec FIX touteuttaa ammattitaidolla ja huolella kaikki kiinteistöhuollon peruspalvelut kuten pihatyöt, lumityöt ja hiekotukset, auraukset, huoltomiehen työt, sekä sähkötyöt. Käytettävissämme on mm. kaivureita ja Avant-monitoimikone

Kiinteistöhuollon peruspalvelut ammattitaidolla

Meillä on myös sopimusasiakkaille tilausportaali, jossa yhtiö voi itse määrittää tarvittavat kiinteistöhuoltotehtävät ja päivittää sitä reaaliaikaisesti – näin vältytään väärinymmärryksiltä ja unohduksilta, sekä molemmat osapuolet ovat selvillä siitä, mitä yhteistyöltä odotetaan.

WP 20160621 11 52 29 Pro

Mitä asiakkaat sanovat?

Yhteistyömme alkoi keväällä 2015, kun isännöitsijätoimistomme tarvitsi uuden kiinteistöhuollon kumppanin. Du-tec FIXiltä saamme kaikki normaalit kiinteistönhuollon työt kuten huoltomiehen palvelut ja pihatyöt. Du-tec FIXin vahvuus on luotettavuus ja nopea reagointi: kun jotain on sovittu, se toteutetaan.
Merja Kaarto
Memera​
Vieritä ylös