slide net1 0

Sähkö- ja televerkot sekä tievalaistus

DU-tec NET on luotettava kokonaistoimittaja, ja meillä on pitkä kokemus sähkö- ja televerkoista sekä tievalaistuksesta. Toteutamme mm. sähkö- ja televerkoston suunnittelun, rakentamisen ja kunnossapidon, sähköverkoston saneeraukset, kuituverkot ja merikaapelit. Erikoisosaamisemme liittyy saaristoon – sitä varten meillä on oikeanlainen maanrakennus- ja muu kalusto sekä kattava kontaktiverkosto. Hoidamme esim. merikaapeleiden pohjaluotauksen, suunnittelun, tarvittavat luvat sekä toteutamme koko projektin. Toiminta-alueemme on Turunmaan saaristo ja Varsinais-Suomi. Toteutamme projekteja myös aliurakkana.

213

Kokenut tekijä saaristo-olosuhteissa

Saaristossa työskennellessä vaaditaan vahvaa ammattitaitoa; meri ja ilma tuovat omat haasteensa toteutukseen ja suunnitteluun, mutta myös käytännön asiat kuten liikkuminen ja materiaalien siirto sujuvat tehokkaammin, kun käyttää kokenutta tekijää. Asiakkaamme ei tarvitse huolehtia saariston mukana tulevista haasteista; se on meidän tehtävämme.

Aikataulussa ja laadukkaasti

Palveluperiaatteemme on, että asiakkaan tarvitsee vain kertoa ongelmansa ja me suunnittelemme ja toteutamme siihen ratkaisun. Työt tehdään aikataulussa ja laadukkaasti. Työmme onnistumisen mittaamme reklamaatioiden määrässä. Laajan ammattiverkostomme kautta pystymme toimittamaan laajojakin kokonaisuuksia yhdeltä tiskiltä.

009

Suunnittelu

Sähkönjakeluverkon suunnittelu ja mitoitus

Korjaustyöt

Sähköasennusten muutos- ja korjaustyöt

Sähkohuolto

Asennus ja huolto

Sähköasennuket ja tarvittavat huoltotoimenpiteet

Erikoistyöt

Kaapelin vianetsintä ja kaapelinäytöt

Scroll to Top