slide lux1 sv

Solpaneler och luftvärmepumpar

Du-tec LUX betjänar privatpersoner och företag bl.a. med ärenden som handlar om solpaneler och luftvärmepumpar, samt med elinstallationer. Vi sköter för kundens räkning om planering, information, anskaffning, installation, ibruktagande och service.

Med solpaneler kan du enkelt generera din egen miljövänliga el

Kostnaderna för solpaneler har under de senaste åren sjunkit drastiskt, och deras lönsamhet förbättras hela tiden. Ur det stora leverantörsutbudet väljer vi ut de solpaneler som lämpar sig för just ditt objekt, oberoende av om det handlar om ett egnahemshus, en sommarstuga eller taket på en fabrik. Solpanelerna är ett enkelt sätt att producera egen miljövänlig el och sänka de löpande brukskostnaderna. Återbetalningstiden för den utförda investeringen varierar mycket t.ex. beroende på utvecklingen av elpriset, i hur hög grad panelerna utnyttjas och hur de är placerade, men i allmänhet betalar sig investeringen tillbaka inom 5-20 år.

Luftvärmepumpen både värmer och kyler lägenheten

Luftvärmepumpen både värmer och kyler av bostaden, kontoret, garaget, lagret och fritidsboendet. Luftvärmepumpen sparar på värmekostnaderna och kyler också förmånligt i sommarhettan. När har du senast låtit göra service på din luftvärmepump? Den regelbundna servicen av luftvärmepumpen upprätthåller energisparandet som pumpen för med sig. Utan service försämras dess verkningsgrad och den goda investeringen blir olönsam.

WP 20160825 17 15 33 Rich

Kontakta oss, när du behöver en heltäckande energilösning

Du-tec LUX kommer och utvärderar situationen och rekommenderar den rätta pumpen, vi installerar den och sköter om servicen – som vår kund kan du vara säker på att allt blir välgjort.

Rulla till toppen